Vaš prvi odabir kada je u pitanju cocktail catering za sve vrste događaja.

Ispunjavamo sve

Vaše posebne želje!

Kreiranje koktela po boji logotipa Vaše cijenjene tvrtke.
Osiguravamo svu potrebnu opremu za pripravu koktela.
Savjeti vezani za kreaciju koktela.

COCKTAIL CATERING PONUDA

Uveličajte i Vi svoj event s egzotičnim sadržajem !

koktel dobrodošlice
vjenčanja
djevojačko
klasična priprava koktela

atraktivna priprava koktela
domjenci
privatni partiji
ketering u sklopu team building programa

Naš je cilj uveličati svaki Vaš event s egzotičnim i atraktivnim sadržajima bilo da se radi o koktelu dobrodošlice na vjenčanju, obiteljskog druženja, poslovnog primanja ili tematskog eventa. Organizaciji domjenka pristupamo individualno i vrlo profesionalno, svaki korak je detaljno isplaniran, izvršen sa stilom, te se uvijek trudimo pružiti mnogo više od očekivanog. Zahvaljujući inozemnoj edukaciji naših djelatnika od 2003 godine, istaknutim mnogobrojnim referencama, te dosad stečenom iskustvu u pripravi koktela, na keterinzima, pripremamo koktele u skladu sa najnovijim svjetskim trendovima i standardima.

Tipovi posluživanja koktela

Priprava koktela na svijetlećim šankovima

Sa kompletnim egzotičnim uređenjem.
Po želji tvrtke može se postaviti i logo tvrtke na prednji dio-čelo šanka. Šankovi se posebno dodatno naplaćuju.

Priprava koktela na stolovima obavijenim elastičnim strech stolnjacima

Sa kompletnim egzotičnim uređenjem, umjetne banana palme, egzotične kible, kokosi, palmini listovi, egzotični dekorativni detalji, svježe voće.

Priprava koktela

Pripravu koktela dijelimo na dva dijela. Posluživanje koktela na klasičan / classic i atraktivan način /  flairshow.

Klasičnu pripravu koktela na svjetskom profesionalnom nivo-u pripravljamo na stolovima obavijeno elastičnim strech stoljnjacima po odabiru crnim ili bijelim na kojima postavljamo egzotično uređenje stola sa palminim listovima, kokosi, egzotične kible sa voćem, egzotični dekorativni detalji, banana palme. Klasična priprava koktela sastavljena je bez atraktivnog dijela, tj. priprava koktela biti će prezentirana i opslužena profesionalno bez atraktivnih elemenata /bacanje boca i ostalog pribora za koktele.

Koktel ketering atraktivna priprava koktela. Atraktivna priprava koktela sastavljena je od niza animacijskih pokreta rukovanja sa bocama i šejkerima za vrijeme priprave koktela. Priprava koktela se pripravlja na egzotično uređenim stolovima ili svjetlećim šankovima koji se na upit posebno naplaćuju.

TEAM BUILDING

Voditelja cjelokupnog programa.
Pofesionalni barmen-edukator za pripravu koktela.
Pomoćno osoblje.

Obuka, klasična priprava koktela.
Takmičenje timova – ocjenjivanje koktela.
Podjela nagrada za timove.
Koktel ketering.

Team building koktel ketering program koji je  zamišljen tako da uz ugodnu opuštenu atmosferu s egzotičnim uređenjem prostora sastavimo timove koji će kroz obuku savladavati i naučiti koktel.

Nakon kraće obuke koktela, timovi zauzimaju svoje položaje na svojim koktel stanicama koje su opremljene svim potrebitim priborom i pićima za koktela, te se započinju takmičiti tako da pripravljaju koktele na klasičan način po točnim recepturama i kako su naučili na kratkoj obuci, koristeči i svoje ideje za završni dekor koktela, koje je na kraju priprave koktela  ocjenjuje sudac za koktele.

Nakon kompletne završene priprave koktela i ocjenjivanja timova slijedi podjela nagrade za najbolji tim, te nastavljamo sa egzotičnim programom koktel ketering priprava koktela i dj.programom.